torstai 20. heinäkuuta 2017

"Horoperse"

Posti toi kuninkaallista seuraa, 10 kuningatarta ja Ylitorniolta kaveri toi vielä tullessaan yhden kuningattaren, jolla on muninta-aukko ilmeisesti poikittain. 

Postin tuomat kuningattaret tulivat savosta, Nilsiästä ja aaettä mää tykkään tästä savolaisten huumorista ja postiljoonille kuningatarkirjeen mukaan tällätystä punaisesta varoitusplanketista.

Tuossa kuvassa on märkää serlaa kuningattarien ja seuramehiläisten kuljetuskalikan päällä, että saavat vähän juotavaa. Kökötäppä ite kirjekuoressa vuorokausi tai  pari, niin vissisti alakaa kurkkua kuivaamaan.

 
Niin oli kylymä päivä jaokkeiden tekemiseen, eli mehiläisyhdyskuntien lisäämisen, että pijin penkinlämmitintä päällä, ettei kuningattaret seuramehiläisineen vallan palellu automatkalla. Mitsubishin dieseli surrasi yhtä tasaisesti kuin kuningattaretki.
Muutaman jaokepesän tekasin leikkimökin taaksekkin. Ihan vaan ruohonleikkaajan iloksi. Se muuten liikkuu ruohonleikkuriki meleko rivakasti, kun vahingossa pökkäät tuohon pesäjalustaan. Oon kokkeillu.


Välillä on meinannu unohtua antaa uusille kuningattarille nimet. Päädyin naistenviikon kalenteria katsoessa tämmösiin; Saara, Siiri, Viivi, Horoperse (toivotaan että on kova munimaan), Esteri (sama perustelu, kuin edellisellä), Malla (se lapista tullu, jolla on muninta-aukko ilmeisesti poikittain),  Margareetta, Hannele, Lenita, Elisabeth (se Turhapuro versio) ja Olga.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti